Varmt varmt varmt har det varit och hästarna har gått och dåsat rätt bra i hagen. Dock känns Compadre alltid lika pigg och glad när vi kommer till paddocken. Stegra och spansk skritt har blivit hans nya favorit-trix för det är typ det enda han vill göra hela tiden när jag ber honom.

Jag har engagerat mig i att få till stegringarna från olika positioner och “styra” honom lite mer i hur mycket eller lite och åt vilket håll. Tyvärr tycker han att jag är petig då och så tröttnar han. Han säger: Men TITTA vad jag kaaan!! Jag måste ju få massor av beröm när jag är så duktig och maffig 😀

Hehe, sötis! Men vi börjar komma framåt i att reglera, nu hoppar han inte framåt som en kanin i stegringarna lika mycket utan står still och niger mer.

Ridningen nu innan AR-träningen igen känns lite längre bort, tänkte spara på det tror jag..