Bildtext: Compadre skuttar över 1 m (14 feb 2011)

Idag hade vi en “bus och hopp”-dag i ridhuset med Compadre. Fredrik var kameraman med sin fina kamera men eftersom vi enbart spelade in är detta stillbilder från videoklippen. Därför är inte kvaliten superduper 🙂

Bildtext: Compadre klarar 120 cm (14 feb 2011)

Testade att höja upp lite extra bara för att se vad han verkligen går för. Inte för att det är viktigt på något vis men bara lite intressant och se om han klipper det, river det, blir osäker, förbannad !? 🙂

Han rev första gången på 120 cm och då var det med frambenen, andra gången rev han med bakeben och tredje och sista gången tog han det perfekt. Han är en riktig analytisk liten kille eftersom han rättar sig så himla fint efter varje språng som inte går riktigt bra.

<!–
WriteFlash('’);
//–>Video: Vi är alltid lika seriösa, hehe (14 feb 2011)

Bildtext: Busa gjorde vi ju såklart också eftersom vi tycker det är så kul (14 feb 2011)