J U N I – 2 0 1 4

Vi fortsatte träna från marken, just för att vi alltid fastnar uppsuttet och jag upplever att det finns så mycket som borde kunna lösas från marken. Jag har ju alltid gillat trickträning och positiv förstärkning till bra inlärning, men det negativa med C är att han liksom aldrig bjuder på sig själv, mer än när det är godis i bilden. Visst kan det vara matglada individer, men han släpper liksom aldrig igenom helt och hållet. Kravlöst är hans favorit och när man ber om saker är det bättre att gå – känns det som om han tänker och känner. Våga chansa, testa. Denna lilla stora känsliga själ drar verkligen saker till sin spets och utmanar mig till max.

En verklig läromästare – hård men rättvis?! Jag förmodar det, vi möter ju de hästar vi ska 🙂

Här nedan är ett inlägg kopierat från Facebook:

Bildtext: Dagens visdomsord (7 juni 2014)

Äntligen! Första dagen idag utanför picaderon med Compadre sedan jag började vår special edition-träning för det som känns som en hel evighet. Longerling på större volt utan “väggar”. Kände att vi var redo!

Skritt och trav i båda varven, fokuserat, helt ok avspänt och äntligen mer stretching för de korta spända musklerna OCH tänka sig, det fanns även en helt ok “intuitiv utsida” som höll allt än …mer helt ok på plats. Några gånger kom lite knälyft i framfossingarna! Mjukare i kroppen med kombinerad massage-session Smiley smile

Elise-träning på söndag nästa vecka. Aningen nervös för detta men känner även ett lugn i själen eftersom jag tvingar mig till att bara lyssna på magkänslan.

Puss och kram till alla duktiga ambitiösa träningsekipage där ute. Våga testa, våga känn tillit till att allt blir som det ska även om det inte blev som man tänkt.. och viktigast av allt – tro på er själva!