S L U T E T – A V – A U G U S T I – 2 0 1 4

Blev uppringd, kontaktad och erbjuden praktikplats hos självaste Bent Branderup i Danmark under perioden januari, februari och mars 2015.

I dessa dagar, månadsskiftet mellan augusti och september 2014 flyttade vi till ett stall där vi tänkt stanna, och som även det hade ridhus. Vi hade nu under en månad hållt igång helt i ridningen. Eftersom tanken var finslipning var det att rida vägar, skritt och trav, lugna övergångar, jämna till gångarter, lösgöra och balansera både mentalt och fysiskt.

När förfrågan om praktik kom tog vi några riktiga funderare och beslutade bara efter bara några dagar att ta chansen. Helt perfekt i tid nu när vi kommit igång lite men ändå behövde tydliga riktlinjer. Tack livet för denna möjlighet! Läskigt men oh så lärorikt <3