När jag nu loggade in här på Compadres blogg inser jag hur länge sedan det var jag uppdaterade. Det sker mycket mer på Facebook och då blir det automatiskt att jag uppdaterar om honom där också. Så glappet mellan maj 2014 till 2015 får jag nog ta och uppdatera här en aning så ni OCH jag (jag dokumenterar ju trots allt för min skull också) slipper leta reda på det där.

Så vad har hänt och vad innebar den kroppsliga och själsliga resa som jag skrev om senast?

Jo, det ska jag förtälja 🙂

Nedan är ett inlägg som jag kopierat från Facebook:


Bildtext: En extremt ovanlig syn i Compadres box (7 maj 2014)

Nu får alla “icke hästmänniskor” som följer min sida ursäkta, men vi “äkta hästmänniskor” ser den här bilden ur ett lite annorlunda perspektiv Smiley wink

Sedan jag började med tredagarsträningen med Compadre och flera uppföljningsdagar (=noggrann utredning) för lite mer än en vecka sedan, har han varit en dröm att mocka hos!

Alla som känner Mr C vet vilken liten gris han är i boxen, kiss och ba…js överallt som han både går runt och ligger och sover i.

Detta är någonting som jag bara hade tyckt var en naturlig god följd av min träning om det hade varit någon annans häst, för varje kund säger alltid något nytt positivt som har blivit efter att jag varit hos dem.

Men nu, när det kommer till min egen lilla pålle, blir jag helt till mig och undrar om det verkligen kan vara möjligt Smiley smile

Detta är bara en liten detalj av vad som förändras i mitt och Compadres liv just nu. Det ska bli så spännande att berätta för er alla sedan när jag “känner mig klar”. Jag för journal på varje träningstillfälle och har beslutat mig för att fullfölja oavsett hur kämpigt det vissa dagar känns.

Allt detta är egentligen en stor hemlis, som jag som sagt tänkte berätta om sedan, med facit i hand, men jag kunde inte låta bli att dela detta “speciella ögonblick” då jag än en dag möts av denna ovanliga syn i boxen 🙂