Jag vet inte hur det kommer sig att jag kom av mig i helgen.. antagligen för att jag gjorde ett “break”, som vanligt, och tiden rann iväg *skäms på sig*

Men denna vecka har varit aktiv, plus att jag har haft personlig fotograf – min praktikant Emelie 🙂

Vi har arbetat från marken, eftersom det känns såå bra i longeringen. Elise sade ju att vi skulle göra det och då är det klart att vi gör det. Sedan nämnde hon visst igår att hon tycker att det är dags för uppsittning om markarbetet och longeringen känns bra… och det känns då inte liiika kul *hm..* Dessutom fick jag hem min nya kapson idag, samt att jag har lånat en stång av vänliga Anna, så ursäkten finns tyvärr inte att slippa!

Men nog om det, åter till vad som har hänt 🙂

I förrgår var det skritt och trav i båda varven, öppna och sluta. Slutar sitter kanon i longeringen och öppnan blir väldigt flack. Testade även lite galopp-skutt som kändes ostadiga men han var duktig som försökte!

Igår var det FULLT UPP så jag hann verkligen inte – lovar!

Idag satte vi öppnorna så bra i både skritt och trav att slutorna på stor volt inte alls var så tydliga längre, vilket känns underbart! Förändring i kroppen och utveckling. Högervarvets öppna i trav är fortfarande lite jobbig dock.

Testade galoppfattningar som satt jättefint, lite hoppigt och ryckigt men i ett fint flyt några steg, sedan avbröt vi. Avslutade med att hålla galoppen, som blev extremt platt och fyrtaktig, men det kändes faktiskt väldigt bra eftersom den lätt blir nästan tvåtaktig av hans studsbollskropp, så han fick massor av beröm! Dessutom är ju faktiskt fyrtaktsgaloppen mer samlad, vilket verkligen syntes eftersom den var långsam och taktfast, men som sagt platt och verkligen nybörjare 😉

Passade också på att fälla en tår, eller två.. eller tre, kanske var de ett helt gäng, över min fina pojke! Han är så tålmodig och duktig. jag är så stolt över hur fin han har blivit i kroppen, hur lätt han har för sig och hur väl han talar till mig och ifrågasätter mig när det behövs, samt lyssnar till mig noggrant när det behövs <3 Mitt stora hjärta!!!