En otrolig utveckling, flera insikter, för få träningstillfällen och ett enastående resultat av att vara fokuserad och avspänd på samma gång.

Det finns så mycket ord, så mycket saker som jag kan berätta om. Men det är mest ord, en känsla som förmedlar en vision!

Kursen för Bent Branderup var enastående, fenomenal, en succé. Ett par veckor därefter var det träningsdags för Elise och jag kan inte annat än att vara så nöjd som jag kan bli. Vi kom in med noll förväntningar och toppade oss själva i skritt, trav och tro det eller ej GALOPP!!

Jag har försökt att lägga upp videona från kurserna men det strular till sig för mig, därför står allt väldigt still på bloggfronten. Men i våra kroppar strömmar energin omkring som en enda underbar healing.

Vi har börjat förstå den vägen som vi vandrar på, jag och Compadre 🙂 ..det känns underbart!