Going! Var ute i skogen och motionerade. Ut med massa energi och mycket galopp i den lilla kroppen var det. Anfådd och svett blev det men Compadre njöt mer än jag någonsin vågar hoppas på. Med bootsen flög vi fram i struttig stötig galopp (stelt och ovant, haha!) men snart sträckte han ut och i uppförbackarna och till och med även lite på plan väg kunde jag plocka ihop honom i galoppen och lägga intill skänkeln.

Kan inte heller förstå hur sjukt mycket energi denna pojke har i kroppen för efter denna tur var jag lagom mör och han var bara lagom nöjd !! Haha, vilken framtid. Värsta maratonpållen eller?!

Mycket mycket massor är det kvar men vilken underbar känsla att verkligen – äntligen – ha kommit ut. Dock blir det införskaffning av en westernsadel innan vi yr ut igen för jag är inte säker på hur bra jag sitter i den akademiska bomlösa och glida runt undviker vi helst 😉

To be continued..
Bildtext: En halv del av Compadre kom med i bild, hehe (15 okt 2011)