För tillfället kallar jag Compadre för “flätan” för han har blivit flicka från och med idag 🙂 Alla talar om dessa mirakelflätor som ska sitta i sex veckor och sedan bör manen ha växt massor utan att slitas av under tiden.

Det ska bli spännande att se. Han har väldigt sliten man vid täckeskanten trots att jag bytt ut alla mina “vanliga” täcken mot halvhalstäcken som jag tycker ger mindre skav vid manen. Har jag nu en spansk pålle får jag ju se till att ge honom en lång, fin böljande man, hehe!

Missade ju självklart att ta en bild på honom, lilla flätan 😉 Men jag ska se om jag kanske kan få till en imorgon eller en annan dag – de ska ju trots allt sitta i några veckor (om jag lyckas hålla tassarna borta vill säga..)

Annars har det varit helt träningsfri vecka, väldigt trisst för jag har varit jättesugen varje dag. Men eftersom jag arbetat och flyttat hela dagarna och kvällarna har det tyvärr blivit att prioritera detta före träning med Compisen.

I helgen smider vi andra spännande planer och vi får se hur livet ter sig för alla inblandande. Men på måndag vet jag säkert att vi åker till Mari Johansson (equiterapeut) och gör behandlingen som vi så länge väntat på, sedan åker vi direkt till nya stallet och hemmastadgar oss – spännande!